Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over onze telefoonhoesjes of -accessoires? Vind je niet meteen wat je zoekt? Of heb je moeilijkheden met het bestellen van je favoriete hoesje?

Neem voor al je vragen contact op met het Primefone team. Onze medewerkers doen hun best om je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. Je kan ook terecht in onze fysieke winkel in Amsterdam om je favoriete telefoonhoesje van dichtbij te bekijken en vast te houden. Je vindt ons in de Leidsestraat op nummer 42. Ook voor vragen over de refurbished modellen kan je onderstaand contactformulier invullen. Wist je dat refurbished modellen technisch vanbinnen 100% in orde zijn maar dat deze toestellen enkel aan de buitenkant hier en daar een krasje kunnen hebben? Dat kan je verbergen met een leuk hoesje of een kwaliteitsvolle screenprotector.

*Jouw persoonlijke data wordt gebruikt om je ervaring op primefone.nl te ondersteunen, om je account te beheren en voor andere doeleinden die beschreven staan in het privacy beleid. privacy beleid.

Onze winkel zit op de Leidsestraat 42, Amsterdam