Primefone, jouw specialist voor telefoonhoesjes en accessoires voor je smartphone en tablet

Je kan bij Primefone terecht voor al jouw telefoonaccessoires. Beide, de webshop en de winkel in Amsterdam zijn gespecialiseerd in kwaliteitsvolle telefoonhoesjes en andere accessoires voor smartphones, tablets en andere elektronische apparaten.

Telefoonhoesjes

Primefone verkoopt de mooiste en sterkste telefoonhoesjes die jouw smartphone beschermen maar ook net dat tikkeltje stijlvoller maken. In ons assortiment vind je telefoonhoesjes in alle soorten en maten voor alle smartphone modellen. Bovendien, kan je bij Primefone terecht voor telefoonhoesjes in alle mogelijke kleuren en trendy designs.

Het assortiment van Primefone bestaat uit telefoonhoesje voor smartphones van merken zoals iPhone, Samsung en Huawei. Je hebt geruime keuze uit allerhande modellen denk aan: insteekhoesjes, boekhoesjes, siliconen hoesjes, extra beschermende hoesjes en nette zakelijke exemplaren.

Ontdek al onze telefoonhoesjes hier! Telefoonhoesjes

 

Telefoonaccessoires

Primefone biedt nog meer! Op onze webshop of in de winkel in Amsterdam ontdek je screenprotectors, powerbanks, audioproducten en laadkabels. In het assortiment kan je deze accessoires vinden voor alle smartphonemodellen en tablets die vandaag op de markt zijn.

Bescherm je kwetsbare maar waardevolle telefoon met een van de beste screenprotectors. Het scherm van je smartphone of tablet beschermen, vergroot de kans dat je scherm intact blijft. Jij hoeft geen bang meer te hebben van val- of stootschade. Screenprotectors worden aangeboden voor de verschillende smartphone modellen. Je kan kiezen tussen protectors met een normale glaslaag als bescherming of met een privacy glaslaag.

Meer nog, je kan bij Primefone terecht voor oplaadsnoeren, powerbanks en andere audioproducten. Primefone heeft zowel lighting MFI (voor iPhone), type-c als micro-USB oplaadkabels. Al de kabels zijn gecertificeerd en van de beste kwaliteit. Dankzij kwaliteitsvolle kabels wordt de batterij van jouw telefoon niet beschadigd. De levensduur van de batterij en je smartphone wordt zo gemaximaliseerd. Dat is niet alleen leuk voor jou maar ook voor je portemonnee. Top!

Snuister door het aanbod. Telefoonaccessoires

Je bestelling

Primefone staat garant voor de beste service in Nederland:

  • Bestel tijdens werkdagen voor 17.00 uur en je bestelling wordt op de zelfde dag verzonden.
  • Alle bestellingen boven de €30,- worden gratis bezorgd.
  • Of haal je bestelling de volgende dag af in onze winkel aan de Leidsestraat 42 te Amsterdam.

Heb je vragen over je bestelling? Aarzel niet om ons te contacteren. Contact

Je bestelling

Primefone staat garant voor de beste service in Nederland:

  • Bestel vandaag voor 17.00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag bij je thuis.
  • Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis bezorgd.
  • Of haal je bestelling af in onze winkel aan de Leidsestraat 42 te Amsterdam.

Heb je vragen over je bestelling? Aarzel niet om ons te contacteren. contactpagina

Reparatieservice

Heb je alsnog je telefoon laten vallen en je had geen screenprotector? Is je tablet in het water terecht gekomen of heb je andere schade opgelopen aan een van je toestellen? Laat jouw toestel repareren bij Primefone. Prime Repair (primerrepair.nl) herstelt al jouw toestellen: smartphones, tablets, iPods en smartwatches.

Onze herstelservice bestaat uit een team van experts. Zij bieden jou de beste en meest betrouwbare service. Het team neemt indien nodig contact op met de fabrikant van jouw product zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Prime Repair biedt kwaliteitsvolle onderdelen en een professionele herstelservice.

Laat jouw apparaat hier herstellen!  herstelservice